Η λίστα ιστολογίων μου

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αγιασμός-κοπή βασιλόπιτας στο Σχολείο μας

 


 
Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το Σχολείο μας. Το πρωί, στις 9 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού, με την ευκαιρία της ανακαινίσεως των κτιριακών εγκαταστάσεων του Σχολείου και ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Σεβασμιότατο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Φ. Λαμπρινίδη, τη Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Θ. Μητσιάνη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γ. Αποστολακόπουλο και το Διευθυντή του Σχολείου κ. Γ. Μακεδών.
Ευχαριστίες προς τον Δήμο Βόλου για το έργο αντικατάστασης πλακιδίων αμιάντου και τη Μητρόπολη Δημητριάδος για τον ελαιοχρωματισμό των αιθουσών διδασκαλίας εκφράστηκαν από το Δ/ντη του Σχολείου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και από τους μαθητές/τριες.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η χορωδία του Σχολείου που έψαλε το απολυτίκιο των Τριών Ιεραρχών και προσευχή.


Στο τέλος βραβεύτηκαν τέσσερις μαθητές/τριες, η Ελένη Τσιμπερίδη, ο Ανδρέας Αγορίτσας, η Μαρία Τζαμτζή-Κοντού και ο Διονύσης Παπούλιας που τα έργα ζωγραφικής τους διακρίθηκαν σε έκθεση που παρουσιάστηκε στο Μουσείο της Μακρινίτσας την περίοδο των εορτών. Στα παιδιά μαζί με το βραβείο τους δόθηκε κι ένα βιβλίο προσφορά των εκδόσεων Ήρα Εκδοτική.
 
 

 Αντίδωρο στην προσφορά της Τοπικής μας Εκκλησίας, προσφέραμε την Προσευχή που δημιουργήσαμε ομαδικά στην τάξη, στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 κατά την ώρα των Θρησκευτικών. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: