Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Η εκδήλωση στο Ορφανοτροφείο του Βόλου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30-12-2011 και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Βόλου, εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου. Στην αρχή μαθητές/τριες της Γ΄τάξης του 11ου Δ. Σ. Ν. Ιωνίας Βόλου, ο Βάνιας, η Ιωάννα, η Κατερίνα και ο Φιλήμων, είπαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στη συνέχεια ο δάσκαλος Γεράσιμος Τσιμπλούλης  αφηγήθηκε την ιστορία «Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη», ενώ ταυτόχρονα ο μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Μπερλής έπαιζε μουσική και η ζωγράφος Αγγελική Κούρκουλου δημιούργησε μια σειρά εικόνων με τους πρωταγωνιστές του παραμυθιού, τον Φον Κουραμπιέ, τον Κόμη Μελομακαρόνη, το αστέρι των Χριστουγέννων, το σκίουρο, τον αρκούδο, τον τρυποκάρυδο και τον κηπουρό των ονείρων.

Στην εκδήλωση συμμετείχε το 8ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας με το θεατρικό «Τα μουσικά όργανα λένε τα κάλαντα».

Το φίλεμα στους καλαντιστές ήταν 150 ευρώ, ποσό που προσφέρθηκε στο Ίδρυμα.

Επιστολή για την εκδήλωση απέστειλε η Β΄Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
  Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παραβρεθώ στην εκδήλωση που διοργανώνετε για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου.
  Σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, προπάντων με υγεία, καθώς και καλή επιτυχία στην εκδήλωση που διοργανώνετε
 Με τιμή,
 Ροδούλα Αθ. Ζήση
Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Βουλευτής ΜαγνησίαςΔεν υπάρχουν σχόλια: